Triple Showtechniek BV vestigt zich op bedrijventerrein Baanstee-Noord in Purmerend en liet afgelopen week de eerste paal slaan aan de Polderweg 6. Het is daarmee de eerste onderneming die dit jaar start met de bouw op het bedrijventerrein. Heron Auto volgt over een paar weken. Triple Showtechniek BV neemt zo’n halve hectare grond af voor de bouw van het pand en verhuist naar verwachting net na de zomer naar het nieuwe onderkomen.

‘Het is duidelijk dat de economie aantrekt’, stelt wethouder Harry Rotgans. ‘Er lopen meerdere bouwaanvragen en dat is een prettige constatering. Het is mooi dat Triple Showtechniek BV verder wil groeien op Baanstee-Noord en ik wens de ondernemers veel succes bij de realisering van het nieuwe complex.’

‘Als Triple Showtechniek zijn we een onderneming die een gewaardeerde plaats heeft verworven in de wereld van de professionele audio-, licht- en videotechniek’, stelt eigenaar René Tielen desgevraagd. ‘Op Baanstee-Noord zijn we straks nog beter bereikbaar voor al onze klanten. Op deze nieuwe locatie kunnen we verder vooruit. Als innovatief en vooruitstrevend bedrijf blijven we investeren in kwalitatief hoogwaardige apparatuur en materialen. Door goede huisvesting en goed opgeleide, enthousiaste en klantvriendelijke medewerkers beschikt Triple Showtechniek over een verhuur- en verkoopafdeling die zich absoluut kan meten met de top van de professionele audiovisuele markt.’ Het bedrijf verzorgt onder andere audio, licht en geluid bij optredens van de 3J’s, Jan Smit, Nick en Simon.

Naast Triple Showtechniek BV neemt ook Forty4 Safety And Security – gespecialiseerd in beveiliging – haar intrek in het nieuwe pand.

Bedrijventerrein Baanstee-Noord ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7. Het bedrijventerrein ligt op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam en een half uur vanaf luchthaven Schiphol.

Via de volgende link vind u een film die gemaakt is van het slaan van de eerste paal: Film slaan eerste paal Triple Showtechniek BV