De bouwwerkzaamheden zijn reeds vol aan de gang en daarmee bouwt ook Taxi Ruiter aan diens toekomst op bedrijventerrein Baanstee-Noord.

Het Purmerendse bedrijf Taxi Ruiter verhuist naar Baanstee-Noord en laat door Havik Bouw een fonkelnieuw onderkomen aan de Binnenzeestraat 24 neerzetten. Het nieuwe pand verrijst nabij de al bestaande bedrijfspanden van Cirkeldis en Segers Bouw.

Taxi Ruiter biedt diverse diensten aan, zoals zakelijk en privé vervoer, ziekenvervoer, (Schiphol)taxi en een heuse limousineservice. Directeur Monique Ruiter vertelde eerder al tegen Regio Zaken: “We groeien op onze huidige locatie aan de Kwadijkerkoogweg (De Koog) uit ons jasje. We keken eerst welke mogelijkheden er waren voor bestaande bouw in Purmerend, maar vonden geen geschikte ruimte. Toen was de keus voor Baanstee-Noord gauw gemaakt.”

Aan de Kwadijkerkoogweg heeft het bedrijf de beschikking over 350 m2. Op de nieuwe locatie wordt dat 828 m2. Monique tegen Regio Zaken: “Door de uitbreiding van onze contracten kregen we steeds meer auto’s. Het wagenpark bestaat nu uit 14 auto’s en we werken met 21 mensen. Daardoor hebben we veel meer ruimte nodig en die vinden we op Baanstee Noord.”