André Segers Bouw- en Timmerwerken bouwt een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Baanstee-Noord in Purmerend. Het bedrijf is gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden voor zowel de consument als de zakelijke markt. De nieuwe vestiging op het bedrijventerrein is aan de Binnenzeestraat.

Nieuwe ondernemers zijn welkom in Purmerend. Purmerend biedt, met ruim 80.000 inwoners, uitstekende kansen voor nieuwe en bestaande bedrijvigheid. De strategische ligging ten opzichte van de (lucht)haven en Amsterdam, het aanbod van goed geschoolde werknemers en het gevarieerde aanbod van vestigingslocaties dragen hier positief aan bij. De gemeente faciliteert ondernemers bij hun zoektocht naar een geschikte vestigingslocatie en de realisatie van nieuwbouw.

Baanstee-Noord is het nieuwste bedrijventerrein van Purmerend. Dit in Noord-Holland strategisch gelegen terrein, biedt aan diverse types bedrijven ruimte voor vestiging. Baanstee-Noord is uitstekend bereikbaar en ligt nabij rijksweg A7, op nog geen kwartier rijden van Amsterdam en nog geen half uur rijden van Schiphol.

Voor Segers biedt de locatie aan de Binnenzeestraat voldoende ruimte voor de huidige en toekomstige activiteiten. De kavel van Segers is circa 1.116 m² groot. Segers is voor de bedrijfsvestiging op het bedrijventerrein begeleid door het verkoopteam Baanstee-Noord van de gemeente Purmerend.

Link naar persbericht: Persbericht gemeente Purmerend

Impressie bedrijfspand Segers Baanstee-Noord

Impressie bedrijfspand Segers Baanstee-Noord