Met de komst van een geheel nieuw pand is Zorgcirkel Cirkeldis klaar voor de toekomst. De officiële opening van deze nieuwe vestiging op industrieterrein Baanstee Noord, is op donderdag 19 juni om 15.00 uur.

Tijdens het officiële gedeelte spreken Ronald van Scheijndel, manager Cirkeldis en Horeca, Edwin Voorbij, wethouder gemeente Purmerend, Jeroen Smits, directeur van groothandel De Kweker en Maarten de Vries, voorzitter van de Raad van Bestuur van De Zorgcirkel. Na afloop van de officiële openingshandeling worden rondleidingen gehouden door het nieuwe pand.

Ouderwets lekker

Cirkeldis kookt 365 dagen per jaar voor cliënten van alle Zorgcirkel vestigingen en levert daarnaast maaltijdservice voor ouderen aan huis. Met behulp van hypermoderne apparatuur kan Cirkeldis ouderwets lekker koken. Vers en ambachtelijk. Cirkeldis maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit de regio en heeft met deze nieuwe locatie een centrale ligging binnen haar werkgebied.

Cirkeldis onderneemt maatschappelijk verantwoord. Zij gebruikt restwarmte voor verwarming en het afval wordt verwerkt tot biogas. Met dit concept draagt De Zorgcirkel bij aan de samenleving met aandacht voor mens en milieu.