Rob Visser, directeur Heron Auto B.V., aan het woord:

“Heron Auto is officieel Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA dealer en maakt onderdeel uit van Stern Groep, een professionele automotive organisatie. We hebben ons in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit. Heron Auto heeft meerdere vestigingen in Noord-Holland. Onze vestiging in Purmerend is gevestigd aan de Burg. D. Kooimanweg 10C en 14 met de merken Audi, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens.

Het is een lang gekoesterde droom om deze prachtige automerken in een mooie omgeving neer te zetten, waar ze beter tot hun recht komen. Audi, Volkswagen en ŠKODA stellen hoge eisen aan de omgeving waar bezoekers de verschillende modellen komen bezichtigen en zich laten informeren. De merken zijn overal herkenbaar, maar het ontwerp wordt aangepast aan de omgeving. Met een totale vloeroppervlakte van 5.000 vierkante meter kunnen we onze klanten alles op mobiliteitsgebied bieden. Na de verbouwing voldoen de showrooms aan de laatste huisstijleisen die de importeur voorschrijft. Bedrijventerrein Baanstee-Noord is een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein. Het terrein ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7. Dit betekent dat we voor onze klanten en medewerkers door de vierbaansweg ook makkelijk en snel bereikbaar zijn. Met een ligging op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam en een half uur vanaf luchthaven Schiphol is het een uitstekende vestiging locatie.

Heron Auto is een officieel Erkend Duurzaam PLUS autobedrijf. Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Naast het aanbieden van duurzame mobiliteit, werken we ook met duurzame materialen. Op de nieuwe panden worden 160 zonnepanelen geplaatst.

We zijn zeer tevreden over de begeleiding die we hebben gehad vanuit de gemeente Purmerend om dit nieuwbouwproject op te starten. Begin 2017 wordt de eerste paal geslagen voor dit grote project. De bouw duurt naar verwachting tien maanden en past in de groeiwensen van de Stern Groep.”