GaragePark gaat zijn tweede vestiging openen in Purmerend met 64 kwalitatief hoogwaardige garageboxen die zowel te koop als te huur zijn. Na het succes van de eerste vestiging in Purmerend, heeft GaragePark besloten een tweede vestiging te openen op bedrijventerrein Baanstee-Noord. De garageboxen van GaragePark Purmerend Baanstee zijn reeds de verkoop ingegaan.

Na het succes van GaragePark Purmerend blijkt de vraag naar opslagruimte en stalling in de Noord-Hollandse streek alsmaar toe te nemen. Dit leidde naar het besluit om in Purmerend een tweede vestiging te openen. De 64 garageboxen zijn onderverdeeld in 32 units met een oppervlakte van 18m2 en 32 units van 24m2. Vooral voor ondernemers die kampen met ruimtegebrek is het huren of kopen van een garagebox een interessante oplossing. Omdat iedere garagebox wordt opgeleverd met een eigen postbus, krijgen ondernemers de mogelijkheid hun bedrijf te vestigen in een garagebox.

Het park zal voldoen aan de strengste beveiligingsmaatregelingen. Om inbraak en diefstal tegen te gaan wordt iedere garagebox standaard opgeleverd met een individueel brand- en inbraakalarm. Daarnaast wordt het terrein volledig omheind met een hoog hekwerk met stroomschokbeveiliging en is toegang tot het terrein uitsluitend mogelijk met een elektronische sleutel. Ook wordt er dag en nacht toezicht gehouden worden door middel van beveiligingscamera’s.

Meer informatie over GaragePark Purmerend Baanstee-Noord kunt u vinden op de volgende website: www.garagepark.nl/locatie/purmerend-baanstee/

GaragePark-Purmerend-Baanstee-impressie