Bedrijven die zich vestigen op Baanstee-Noord stimuleren we om duurzaam te bouwen, maar het is niet verplicht. Bent u geïnteresseerd in een energiezuinig gebouwop Baanstee-Noord? Neem dan contact met ons op. Ondernemers krijgen vanaf het eerste moment specialistische ondersteuning.

Duurzaamheid is kans, geen bedreiging

Voor ondernemers is één ding van groot belang: wat levert het hen op? Het is zeker dat de energielasten van fossiele brandstoffen de komende jaren alleen maar stijgen. Als ondernemer bouw je een bedrijfspand voor zeker 30 jaar. De energiekosten kunnen grote gevolgen hebben; het scheelt enorm in de kosten om deze te drukken.

Meerwaarde
Een duurzaam pand heeft meerwaarde. Bij eventuele verkoop of verhuur is het aantrekkelijker als er geïnvesteerd is in duurzaamheid. In de toekomst kan ook sneller worden ingesprongen op innovatie. Met een duurzaam bedrijfspand bent u klaar voor de toekomst.

drieluikduurzaamheid3D_500

Q-team
Het Q-team van de gemeente helpt ondernemers vanaf de ontwerpfase. Zij ondersteunen en stimuleren u om tot een kwalitatief hoogwaardig pand te komen dat bijdraagt aan een fantastisch bedrijventerrein.

Binnenkort kunt u op www.baansteenoord.nl een interview lezen met één van de leden van het Q-team. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons dan op Twitter.