Als je vanuit de lucht naar Baanstee-Noord kijkt zie je steeds duidelijker de contouren van het toekomstige bedrijventerrein. Op onderstaande foto is de toekomstige wegenstructuur al duidelijk zichtbaar.

 

Wegenstructuur

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de riolering in de noordoosthoek (zie bovenstaande foto). De lichte streep, in de vorm van een boog, wordt straks de hoofdweg. De grijze strepen richting het midden van het gebied, de tussenwegen.

De stukken land waar bedrijfspanden op komen zijn ingezaaid met gras en zijn op de foto groen. De waterpartijen zijn ook al goed zichtbaar. Rond bijna het gehele oostelijke deel ligt water.

 

20120724 0025_klein

 

Eerste paal
In de zuidwesthoek van Baanstee-Noord is inmiddels al een asfaltweg aangelegd. Op de foto is dat nog niet te zien. Toch zijn de voorbereidingen voor de vestiging van het eerste bedrijf in volle gang. In het gebied op de foto, slaat nog voor het einde van het jaar het eerste bedrijf zijn eerste paal.

 

20120724 0024_klein

 

Werkzaamheden Noordweg
Binnenkort wordt een groot deel van de Noordweg (tussen N244 en Kwadijkerweg) afgesloten voor verkeer. Er komt dan een tijdelijke bypass over de nieuwe asfaltweg op het bouwterrein. Verkeer ter plaatse wordt met borden omgeleid.

Tijdens de afsluiting wordt onder de Noordweg riolering aangelegd. In de dezelfde periode voert PWN werkzaamheden uit aan de hoofdwaterleiding langs de Kwadijkerweg, Westerweg en Edammerweg.