Bose Nederland B.V. opende begin maart het totaal verbouwde pand aan de Gorslaan 60 in Purmerend. Het bedrijf staat over de hele wereld bekend als leverancier van hoogwaardige home cinema-, muziek- en luidsprekersystemen.

De stad Purmerend biedt mooie kansen voor nieuwe en bestaande bedrijvigheid onder andere vanwege de strategische ligging ten opzicht van Amsterdam en de (lucht)havens en het aanbod van goed geschoolde werknemers.

Het bedrijf, voorheen gevestigd in Edam, heeft gekozen zich in Purmerend te vestigen omdat vanuit Purmerend uitstekende verbindingen zijn met Amsterdam, Schiphol en de rest van de Randstad. Op dit moment werken er 150 medewerkers. De nieuwe locatie aan de Gorslaan biedt voldoende ruimte voor de huidige activiteiten en toekomstige plannen.

Vanuit het kantoor in Purmerend worden meerdere activiteiten uitgevoerd. De verkoopafdelingen van hifi en home cinema producten en professionele producten zijn hier gevestigd, net zoals de marketingafdeling en ondersteunende diensten, zoals de servicedienst. Daarnaast worden vanuit Purmerend de Europese Export-divisie en de NRTD (Noise Reduction Technology Division) van Bose ondersteund.

Het bedrijf heeft voor haar voorgenomen vestiging in Purmerend onder andere gebruik gemaakt van de diensten van het team Ondernemend Purmerend van de gemeente Purmerend.

Wilt u meer informatie over dit artikel, of meer informatie over vestigingsmogelijkheden in de gemeente Purmerend? Neem contact op met:

Team Ondernemend Purmerend    ondernemend@purmerend.nl          0299 – 452 452

Foto Bose