We hebben drie grote reclameborden geplaatst op Baanstee-Noord. Vanaf de N244 hebben passerende automobilisten vanaf nu zicht op de borden die ongeveer zeven bij drie meter zijn. Op de borden staan teksten die de drie uitgangspunten van Baanstee-Noord benadrukken: duurzaamheid, bereikbaarheid en groei. Ook ‘s avonds zijn de borden te lezen, ze worden namelijk verlicht door ledlampjes die hun energie krijgen van zonnepanelen.

‘Klusje’
Het plaatsen van de borden was nog wel een ‘klusje’. Per stuk wegen ze 2000 kilo en de voeten (twee stuks) waarop de borden staan wegen ook nog eens 5000 kilo per stuk. Daarom is er eerst een puinfundering aangelegd. Daarop zijn de voeten geplaatst en uiteindelijk zijn de borden op de voeten getakeld.

Duurzaamheid, bereikbaarheid en groei De borden verwoorden alle drie een eigen thema. Dit zijn de drie centrale thema’s van Baanstee-Noord. Op het bedrijvenpark staat duurzaam bouwen centraal. Ondernemers worden gefaciliteerd om een duurzaam bedrijfspand neer te zetten. Dat is beter voor de omgeving en op termijn goed voor de portemonnee. De ligging van Baanstee-Noord, direct aan de N244, is ideaal. Amsterdam en Schiphol zijn vlakbij, de bedrijven liggen dus letterlijk centraal. Daarnaast is er ruimte voor groei. Er is veel ruimte, zo’n 80 hectare, en in nagenoeg elk gewenst oppervlak. Dat maakt Baanstee-Noord een uniek regionaal bedrijventerrein.