Purmerend, 22 januari 2015
De provincie Noord-Holland organiseert maandag 26 januari 2015 van 19.00 tot 21.00 uur een bedrijvenbijeenkomst in Purmerend over de vernieuwing van de N244.
De locatie van de bijeenkomst is Projectbureau & Infocentrum N244, Polderweg 119 in Purmerend. Bedrijven in de omgeving zijn van harte welkom. Aanmelden is verplicht en kan via infoN244@noord-holland.nl

In de komende jaren wordt de N244, tussen de A7 en de N247, duurzaam en veilig ingericht. Hierdoor verbeteren de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid. De belangrijkste veranderingen op de N244 zijn: het verdubbelen van de provinciale weg tot 2×2 rijstroken met een geldende snelheid van 80 km/uur, het aanpassen van de kruisingen en de rotondes, een directe aansluiting van de Purmerenderweg op de N244 en het inrichten van een P&R terrein bij de kruising Salvador Allendelaan.
De provincie nodigt u mede namens de partners uit voor deze bedrijvenbijeenkomst. We horen graag uw ideeën over de vernieuwing van de N244 en ook uw wensen over de communicatie tijdens de uitvoering. Het programma voor de bijeenkomst vindt u hieronder. Hebt u nog vragen of aanvullingen op het programma, dan horen we dit graag. Laat het ons weten via e-mail infoN244@noord-holland.nl
Programma
Voortgang en planning; Joris van Liebergen (omgevingsmanager) informeert u tijdens deze bijeenkomst over de voortgang en de planning van het project, en de te verwachten hinder tijdens de uitvoering.
Informatie en communicatie; graag horen we van u, hoe u geïnformeerd wil blijven over de voortgang, werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes. Wat verwacht u van de provincie? En heeft u vragen over eventuele andere onderwerpen rondom de N244?
Vragen: Joris van Liebergen (omgevingsmanager) beantwoordt graag uw eventuele vragen.