De provincie Noord-Holland organiseert maandag 26 januari 2015 van 19.00 tot 21.00 uur een bedrijvenbijeenkomst in Purmerend over de vernieuwing van de N244.

De locatie van de bijeenkomst is Projectbureau & Infocentrum N244, Polderweg 119 in Purmerend

Bedrijven in de omgeving zijn van harte welkom. Aanmelden is verplicht en kan via infoN244@noord-holland.nl

In de komende jaren wordt de N244, tussen de A7 en de N247, duurzaam en veilig ingericht. Hierdoor verbeteren de verkeersveiligheid en de bereikbaarheid. De belangrijkste veranderingen op de N244 zijn: het verdubbelen van de provinciale weg tot 2×2 rijstroken met een geldende snelheid van 80 km/uur, het aanpassen van de kruisingen en de rotondes, een directe aansluiting van de Purmerenderweg op de N244 en het inrichten van een P&R terrein bij de kruising Salvador Allendelaan.

De provincie nodigt u mede namens de partners uit voor deze bedrijvenbijeenkomst. We horen graag uw idee├źn over de vernieuwing van de N244 en ook uw wensen over de communicatie tijdens de uitvoering. Het programma voor de bijeenkomst vindt u hieronder. Hebt u nog vragen of aanvullingen op het programma, dan horen we dit graag. Laat het ons weten via e-mail infoN244@noord-holland.nl

  • Voortgang en planning; Joris van Liebergen (omgevingsmanager) informeert u tijdens deze bijeenkomst over de voortgang en de planning van het project, en de te verwachten hinder tijdens de uitvoering.
  • Informatie en communicatie; graag horen we van u, hoe u ge├»nformeerd wil blijven over de voortgang, werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes. Wat verwacht u van de provincie? En heeft u vragen over eventuele andere onderwerpen rondom de N244?
  • Vragen: Joris van Liebergen (omgevingsmanager) beantwoordt graag uw eventuele vragen.