Baanstee Noord blijft, ook in 2020, in ontwikkeling. In 2019 begon Groenhart met de bouw van hun nieuwe pand op Baanstee Noord. Inmiddels staat de staalconstructie van het gebouw. In de zomer kan het bedrijf in gereedschappen, ijzerwaren en materieel voor de bouw dan echt verhuizen naar Baanstee Noord. In het jaar dat ze 100 jaar bestaan.  

Bouwen op Baanstee Noord
En er zijn een hoop panden in aanbouw. De staalconstructie van het nieuwe pand voor Van Mossel Automotive staat inmiddels. De nieuwbouw van Louwman Group aan de Binnenzeestraat vordert gestaag en is bijna wind en waterdicht. Een aantal bedrijven is recentelijk begonnen met de bouw van hun panden. Ingenieursbureau Lankelma zette eind 2019 een handtekening en is inmiddels gestart met de bouw. Net als ijzervlechtbedrijf Burger en Co: zij hebben de eerste paal geslagen voor hun nieuwe pand. 

Einde in zicht
Voor een aantal bedrijven is het einde van de bouw van hun nieuwe pand in zicht. Onder andere voor Stupin en J.E. Bouw, die zich vestigen aan de Boomkorstraat. De panden staan en er wordt gewerkt aan de laatste afrondingen.  

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op Baanstee Noord? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!