Ondernemers

Pieter Vroegop

directeur Levensmiddelengroothandel De KwekerDSC_4652 de kweker

“We verheugen ons op de bouw van een optimaal en nieuw bedrijfspand.”

De Kweker Purmerend is vanaf begin jaren zeventig diep geworteld in de regio Waterland. Eind volgend jaar hoopt zij haar nieuwe vestiging op Baanstee Noord te openen. Directeuren Pieter Vroegop en Jeroen Smits vertellen over het plezier om een nieuw pand op maat te laten bouwen en naar eigen wens in te richten. Van versproducten tot kruidenierswaren, van wijnen tot diepvriesproducten en van salades tot schoonmaakmiddelen: De Kweker, onderdeel van Vroegop Ruhe & Co. b.v. is een professionele levensmiddelengroothandel met een uitgebreid food en non-food assortiment

Peter Ursem

directeur Autobedrijf Peter Ursem BV

“Bouwen is voor ons de beste optie!”

Op dit moment staan Peter Ursem en Sandor Peet van Autobedrijf Peter Ursem BV voor een bijzonder uitdaging. Zij willen de corporate identity van de drie automerken Hyundai, Nissan en Mitsubishi samenvoegen in één nieuw bedrijfspand waar zij bovendien als dealer hun eigen huisstijl willen integreren. Ga er maar aanstaan. Gelukkig wordt het management van Autobedrijf Peter Ursem bijgestaan door een aantal deskundige partijen. Pieter Ursem: “Zodra wij interesse toonden in een vestiging op Baanstee-Noord kwamen wij in contact met het zogenaamde Q-team van de gemeente Purmerend. Dit team, bestaande uit diverse adviseurs op het gebied van duurzaam bouwen, bouwkwaliteit, architectuur en landschap begeleidt ons gedurende het gehele project.

DSC_0856 Peter Ursem

Peter de Graaf

peter-de-graaf-staanddirecteur De Graaf Groep

“In Purmerend volop ruimte voor bestaande en nieuwe ondernemers!”

Peter de Graaf was een van de eerste Purmerendse ondernemers die lonkte naar een plek op het nieuwe industrieterrein Baanstee-Noord. De specialist op het gebied van afvalverwerking- en beheer maakt sinds de oprichting begin jaren zestig een uiterst succesvolle groei door. De behoefte aan vierkante meters steeg navenant. Peter de Graaf: “Toen de plannen voor Baanstee-Noord zich ontvouwden, zochten wij direct contact met de gemeente Purmerend. Naast het feit dat het een goed bereikbare zichtlocatie is, biedt het bedrijvenpark 800.000m2 aan beschikbare kavels en dat is uniek voor Purmerend.”

Dennis van Marle

managing partner rb2

“Onze buitenlandse relaties komen graag bij ons op kantoor voor zaken!”

Dennis van Marle, Managing Partner bij rb2, vliegt de hele wereld over. “Maar als ik op ons kantoor in Purmerend kom, voel ik me altijd weer thuis!” De internationaal succesvolle internetonderneming rb2 is sinds mei vorig jaar in het monumentale gebouw ‘De Ark’ aan de Wilhelminalaan in Purmerend gevestigd. Circa honderd specialisten van rb2 werken vanuit de Purmerendse en de Chinese vestiging aan websites en webapplicaties die bestemd zijn voor grote nationale en internationale klanten waaronder T-Mobile, Nuon, Cheaptickets, PLUS Retail, Grolsch en Aegon.